NOTIFICATIONS

Woensdag 22 april 2020
Vanaf vandaag is, in verband met de getroffen corona maatregelen binnen het HBC, het alarm niet meer te bedienen met het 4 cijferige bedieningspaneel. Er is een nieuw paneel geplaatst, dat te bedienen is, met de in uw bezit zijnde TAG. 

Vrijdag 12 juli 2019
Om 9:00 uur zullen onderhoudswerkzaamheden, met betrekking tot de brandmeldinstallatie, in het hele pand uitgevoerd worden. De slowwhoops zullen tussen 12:00 - 13:00 uur getest worden.

Dinsdag 11 juni 2019
Deze maand gaat aangevangen worden met schilderwerk aan de buitenzijde van het pand, om het weer een fris uiterlijk te geven. De begane grond is inmiddels helemaal geschilderd. De verdieping wordt geschilderd door Ronald Stam, gebruik makend van een hoogwerker. Op enig moment zal een deel van de parkeerplaatsen worden afzet, om daar met de hoogwerker bij het pand te kunnen komen. Excuus voor eventuele overlast en vertrouwen voor het begrip.

Maandag 8 april 2019
De HBC app is beschikbaar in de Google Play Store, te vinden onder de naam HBC.
De HBC app is tevens beschikbaar in de IOS App Store van Apple, te vinden onder de naam Hilversum Business Center.

Donderdag 21 februari 2019
1:00 - 6:00 u A.M.
Geplande werkzaamheden Ziggo.

Woensdag 12 september 2018
18:30 u.
De storingsdienst van Ziggo heeft de kabelbreuk hersteld en heeft aangeven dat de internetverbinding inmiddels weer volledig functioneert.

15:30 u.
De storingsdienst van Ziggo heeft de breuk gelokaliseerd en is gestart met herstelwerkzaamheden. Dit kan nog enkele uren duren.

12:30 u.
De storingsdienst van Ziggo heeft aangegeven dat men druk bezig is het probleem te lokaliseren.

9:00 u.
Woensdag ochtend 12 september j.l., rond 02:30 u. 's nachts, is er een internet storing opgetreden. Oorzaak ligt bij Ziggo, waarbij graafwerkzaamheden een glaskabel per abuis, is gebroken. Momenteel wordt er hard gewerkt om het probleem te herstellen. Wij houden u op de hoogte ten aanzien van de voortgang.

Maandag 12 december 2018
De HBC app is beschikbaar in de Google Play Store, te vinden onder de naam HBC.